Startpagina Voor ons gezin

Voor ons gezin

Voor ons gezin

Vlaamse rozentuin met internationale uitstraling

Tuin In het centrum van Sint-Pieters-Leeuw, op goed 10 km van hartje Brussel, ligt een verborgen pareltje dat rozenliefhebbers van over de hele wereld aantrekt: de rozentuin van het domein Coloma. En toch kennen maar weinig Vlamingen deze unieke plek. De 2,2 ha grote rozentuin vormt samen met het kasteel en de rest van het 15 ha groot domein een heerlijke plaats om een namiddagje te vertoeven.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Flammkuchen met savooikool, prei, erwtjes en pesto

Geef de klassieke flammkuchen een verrassende, vegetarische upgrade met savooikool, prei, erwtjes en een vleugje pesto van waterkers. Perfect als lunch, diner of als originele borrelsnack die in de smaak valt bij iedereen! Na 40 minuten koken is dit gerecht klaar voor 4 personen.

Traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas

Deze traybake met witloof, pastinaak, appel en geitenkaas is een heerlijke combinatie van zoet en hartig. De geroosterde groenten krijgen extra diepte door de romige geitenkaas, de frisse appel en een erwtendip. Het is een eenvoudig te bereiden gerecht dat perfect is als bijgerecht of vegetarische maaltijd. Vol smaak, gezond én makkelijk! na een bereiden van 35 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.

Varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas

Dit varkenshaasje gevuld met peer en Belgische kaas is een heerlijk en verfijnd gerecht. Ideaal om indruk te maken tijdens een speciaal diner of een feestelijk moment. Het is een topper voor je menu. Het heeft een bereiding nodig van 45 minuten voor 4 personen.

Feestelijk varkenshaasje met pastinaakcrème en geroosterde spruitjes

Met dit feestelijke varkenshaasje, geserveerd met een fluweelzachte pastinaakcrème en knapperige geroosterde spruitjes, maak je zeker indruk. Vergeet ook de kroketjes niet voor de perfecte afwerking. Je kan ook een dagje op voorhand met de voorbereiding beginnen, zo bespaar je tijd en maak je het jezelf een stukje makkelijker. Een feestmaal om van te genieten, dat voor 8 personen klaar is na een uur!

Garnalencocktail met appel en selderij

Het is een ultieme klassieker tijdens de feestdagen: de garnalencocktail. Ook op een doordeweekse dag scoor je met dit eenvoudige gerechtje. Na 25 minuten is dit voorgerechtje klaar voor 4 personen.

Meest gelezen

Bladerdeeghapje met prei

Op zoek naar een smaakvol hapje met prei? Dan is dit ongetwijfeld een schot in de roos. De prei steelt de show in een krokant jasje van heerlijke bladerdeeg. De roomkaas geeft je een smeuïge ervaring die het helemaal afmaakt. Na een bereiding van 40 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.