Startpagina Uw stem

Uw stem

Uw stem

Boeren willen een duurzame Green Deal

Uw stem Europarlementsleden Tom Vandenkendelaere, Herbert Dorfmann en Manfred Weber schreven samen een opiniestuk over de impact van de Green Deal en de natuurherstelwet.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang uw wekelijkse krant Landbouwleven, 24 uur per dag toegang tot de digitale editie en exclusieve voordelen.

Ik abonneer me

Opinie: Hocus pocus…PAS

Of over het gegoochel met cijfers rond de Programmatische Aanpak Stikstof (PAS). Prof. dr. Benedikt Sas, onder meer directeur van Diergezondheidszorg Vlaanderen, kroop in zijn pen.

Lezersbrief: Schaamteloos!

Een groep misnoegde landbouwers wijst op de contradictorische aanpak van de overheid: jonge boeren steunen, maar hun grond afpakken...

Meest gelezen

Vzw Verenigde Veehouders roept op om de rangen te sluiten

De vzw Verenigde Veehouders heeft het voorbije half jaar verder inspanningen geleverd om het PAS-beleid te onderzoeken. Nu roept de vzw de sector – zowel individuen als organisaties – op om de rangen te sluiten en om als één front steun te verlenen aan hun vzw, die binnenkort in actie schiet.

Lezersbrief: MAP, PAS… en kleine landbouwers bestelen

Ik overdrijf niet door te beweren dat de huidige MAP-voorstellen een schokgolf onder landbouwers teweegbrengen, ook bij mij. Eén van de voorstellen die mij persoonlijk erg kwaad maakten, was het voorstel tot nulbemesting in overstromingsgebieden.