Startpagina Auto

Auto

Auto

SsangYong Torres zorgt voor nieuw leven

Auto Nu de Zuid-Koreaanse constructeur eindelijk verlost is van zijn financiële problemen, keert hij terug, met een nieuwe SUV die de kaart van de verleiding trekt. De nieuwe Torres wil meespelen met enkele gevestigde waarden op de markt.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Toyota Highlander: hybride én klaar om te werken!

Sommigen herinneren het zich misschien niet, maar ruim een jaar geleden presenteerde Ford zijn Explorer. Het was een SUV die voorbestemd leek voor de Verenigde Staten maar plots werd toch beslist om hem te importeren in Europa. Enkele maanden later heeft Toyota vermoedelijk gedacht dat dit een goed idee is, en deed hetzelfde met zijn Highlander.

Ford Ranger Wildtrak: krachtiger dan ooit tevoren

De Ford Ranger kreeg een nieuwe motor mee, een 2 liter EcoBlue bi-turbo uitvoering, die de vorige 3,2 liter TDCI vervangt. Deze wijziging zorgt voor een serieuze boost bij de meest verkochte pick-up in Europa.

In de hoofdklasse

De D-Max is niet meer. Het nieuwe model van de kleine Japanse fabrikant heeft niets te maken met zijn voorganger. Nieuw design, nieuwe technologie, nieuwe apparatuur: de D-Max verandert alles en heeft nieuwe ambities. We hebben het geluk gehad om het allereerste model te testen dat op Europese bodem aankwam.

Jeep Gladiator V6 3.6 getest

Meer dan een jaar na zijn officiële introductie in Noord-Amerika, heeft de Jeep Gladiator de Atlantische oceaan officieel nog niet overgestoken. Maar een firma uit het Luikse heeft al enkele exemplaren geïmporteerd die klaar zijn om met trots hun diensten op ons platteland te bewijzen.

Meest gelezen

Mercedes GLB, het model dat we nog misten

Het assortiment van Mercedes is misschien te uitgebreid, maar toch ontbrak er iets cruciaals voor onze markt: een compacte SUV met 7 zitplaatsen. Deze leemte wordt nu gevuld wordt met de GLB, die voor professioneel gebruik best wel nuttig kan zijn.

Mitsubishi L200: om te werken in stijl

De Mitsubishi L200 is een historische speler in het segment van de ‘1 ton’ pick-up’s, nu komt hiervan de zesde generatie aan. Zijn argumenten: volledig herziende mechanica, exclusieve technieken… en een helse look.

S-Klasse in SUV-modus

Bovenop de Galaxy SUV biedt Mercedes een GLS die alle natuurwetten en comfort aan boord tart. Deze ‘X7 van BMW’, maar met de ster als logo, is er om u te prikkelen.

Ford Ranger Raptor: op zijn Amerikaans

De Ranger kreeg, vooral door de bodybuilderallures van de Raptor, het uiterlijk van grote Amerikaanse pick-ups. Laten we eens zien of de stijl niet ten koste gaat van de functie...