Startpagina Auto

Auto

Auto

De Nissan X-Trail voelt zich overal thuis

Auto Na 21 jaar en 3 generaties wordt de Nissan X-Trail zowel in de stad als op het platteland gewaardeerd. Met de vierde generatie van dit model wil Nissan het beste van de vorige generaties samenbrengen.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang uw wekelijkse krant Landbouwleven, 24 uur per dag toegang tot de digitale editie en exclusieve voordelen.

Ik abonneer me

S-Klasse in SUV-modus

Bovenop de Galaxy SUV biedt Mercedes een GLS die alle natuurwetten en comfort aan boord tart. Deze ‘X7 van BMW’, maar met de ster als logo, is er om u te prikkelen.

Ford Ranger Raptor: op zijn Amerikaans

De Ranger kreeg, vooral door de bodybuilderallures van de Raptor, het uiterlijk van grote Amerikaanse pick-ups. Laten we eens zien of de stijl niet ten koste gaat van de functie...

Honda HR-V Sport maakt zijn naam waar

Voor eenmaal presenteren we een voertuig dat waarschijnlijk geen grote hulp zal zijn in een echt professionele omgeving. Maar het leven bestaat niet alleen uit werken, je moet je soms ook wat ontspannen…

Aardgas,de natuurlijke bondgenoot van de SUV

In tijden waarin we ons blijven zorgen maken over de noodzaak om onze uitstoot van verontreinigende stoffen te verminderen, bestaat nochtans een perfect ontwikkelde technologie die hier onmiddellijk op kan reageren. Gecomprimeerd aardgas of CNG is een te weinig gekende brandstof in ons land, die zich al bewees in het buitenland. We leggen uit waarom, aan de hand van de XLV van SsangYong.

Toyota RAV4: Hybrideversie scoort goed

De RAV4 van Toyota viert zijn 25ste verjaardag met een verfrissende vijfde generatie. Deze generatie wordt net zo leuk als de eerste twee, maar de beste versie van deze generatie zal het toch moeilijk hebben om in heel België goed te scoren...

Meest gelezen

Het 97e Autosalon toonde sterke off-roaders

Het is een januariritueel in ons land: het Autosalon neemt de Heizel in. Zoals in alle onpare jaren nemen de lichte bedrijfsvoertuigen en recreatievoertuigen hier een bijzondere plaats in. De fabrikanten maakten dus massaal gebruik van dit moment om hun vele nieuwigheden te onthullen.

Isuzu D-Max AT35: Gereedschap voor het gezin

De Isuzu D-Max is een vaste waarde in de pick-upwereld en misschien meer dan anderen gekend als een serieus werkinstrument. Om ook tot de categorie "cool" te gaan behoren, lanceert de Japanse autofabrikant een speciale versie van zijn werkpaard.

Toyota Landcruiser: comfort ook off-road

In de Namibische woestijn konden we de laatstgeboorne bij Toyota ontmoeten. Het was een ideaal terrein om deze nieuwe 4x4 te testen in de meest extreme omstandigheden.

De Ford Ecosport: Nieuwe look, nieuw leven?

Met de EcoSport, die gelanceerd is in 2014, was Ford een van de eersten als het om compacte SUV’s van het B-segment gaat. Sindsdien was er een enorm aanbod, en dat blijft nog steeds stijgen. De fabrikant geeft hem daarom nog een ‘facelift’ om hem te doen herinneren aan zijn goede eigenschappen.

Een lichte vracht, maar niet zoals de anderen …

Misschien bent u wel iemand die de Amerikaanse pick-ups als professioneel of privé voertuig al in de armen heeft gesloten. Dan denkt u waarschijnlijk ‘en dan’ bij het zien van de Ford F-150 Raptor. Maar dan weet u nog niet wat dit voertuig in zijn mars heeft.