Startpagina Auto

Auto

Auto

Hongqi E-HS9: de Chinese Rolls-Royce?

Auto Het merk Hongqi was ooit voorbehouden voor de Chinese elite, maar nu komt het naar België met de E-HS9, een indrukwekkende en nogal opzichtige elektrische SUV met 7 zitplaatsen. Is dit genoeg om de concurrentie op een niche-markt aan te gaan?
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Nieuwe Kia Sportage gereden

Bij Kia wordt het design al zo’n 10 jaar goed verzorgd, maar met de nieuwe Sportage hebben ze echt vakmanschap verricht! Is het enkel verpakking zonder inhoud? Neen, integendeel!

Isuzu D-Max V-Cross gereden: kracht en stijl primeert

Isuzu lanceert de derde generatie van zijn D-Max pick-up in België. Een nieuw model dat op verschillende domeinen vooruitgang maakt. De V-Max variant lijkt een perfect huwelijk tussen een praktisch werkpaard en gezinswagen.

Toyota Highlander: hybride én klaar om te werken!

Sommigen herinneren het zich misschien niet, maar ruim een jaar geleden presenteerde Ford zijn Explorer. Het was een SUV die voorbestemd leek voor de Verenigde Staten maar plots werd toch beslist om hem te importeren in Europa. Enkele maanden later heeft Toyota vermoedelijk gedacht dat dit een goed idee is, en deed hetzelfde met zijn Highlander.

Ford Ranger Wildtrak: krachtiger dan ooit tevoren

De Ford Ranger kreeg een nieuwe motor mee, een 2 liter EcoBlue bi-turbo uitvoering, die de vorige 3,2 liter TDCI vervangt. Deze wijziging zorgt voor een serieuze boost bij de meest verkochte pick-up in Europa.

Meest gelezen

In de hoofdklasse

De D-Max is niet meer. Het nieuwe model van de kleine Japanse fabrikant heeft niets te maken met zijn voorganger. Nieuw design, nieuwe technologie, nieuwe apparatuur: de D-Max verandert alles en heeft nieuwe ambities. We hebben het geluk gehad om het allereerste model te testen dat op Europese bodem aankwam.

Jeep Gladiator V6 3.6 getest

Meer dan een jaar na zijn officiële introductie in Noord-Amerika, heeft de Jeep Gladiator de Atlantische oceaan officieel nog niet overgestoken. Maar een firma uit het Luikse heeft al enkele exemplaren geïmporteerd die klaar zijn om met trots hun diensten op ons platteland te bewijzen.

Mercedes GLB, het model dat we nog misten

Het assortiment van Mercedes is misschien te uitgebreid, maar toch ontbrak er iets cruciaals voor onze markt: een compacte SUV met 7 zitplaatsen. Deze leemte wordt nu gevuld wordt met de GLB, die voor professioneel gebruik best wel nuttig kan zijn.