Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe modellen PR Zero Graze-maaiwagens van Bélair

Farmstore BV introduceert de nieuwe modellen PR Zero Graze-maaiwagens van Bélair.

Leestijd : 1 min

De eiwitbenutting van vers gras is vele malen beter dan van kuilgras. Door vers gras te voeren is een aanzienlijke kosten- besparing te realiseren, vindt Farmstore. Met de Zero Graze-maaiwagens biedt Bélair een geschikte oplossing voor zomerstalvoedering.

Een belangrijk argument voor de Bélair Zero Graze-maaiwagen is dat de waslaag van het gras minder beschadigd wordt. De Bélair-maaiwagen is voorzien van een trommelmaaier met 2 trommels. De 2 maaitrommels brengen het gras mooi in het midden van de invoer naar de elevator. De Bélair-maaiwagen is uitgerust met de breedste invoer op de markt. Een hoge invoer van het gras in de wagen zorgt ervoor dat het gras niet opgeduwd hoeft te worden en dat de waslaag van het gras minder beschadigd wordt.

Meerdere vernieuwingen

De nieuwe modellen PR Zero Graze- maaiwagens van Bélair zijn een compleet nieuw ontwerp. De belangrijkste kenmerken van deze nieuwe modellen zijn een nieuw ontwerp van zijbeplating en een nieuwe trekboom met disselverstelling en vergrendeling vanuit de cabine. Daarnaast is de trommelmaaier voorzien van een nieuwe bescherming.

De invoer kreeg 10 invoerbalkenmee in plaats van 9, zodat het gras nog hoger in de wagen ingevoerd wordt. Er is een homologie voor Nederland en België en de dubbele bodemketting bestaat nu uit een platte ketting.

Farmstore

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken