Startpagina Actueel

Transformatieproject ‘De voedingsketen verduurzaamt’ haalt inspiratie uit de niche

Wat hebben Belgisch biobrood, visburgers van bijvangst, Belgische soja voor menselijke consumptie, varkens zonder antibiotica en een ophaalsysteem voor voedselresten met elkaar gemeen? Ze verhogen de duurzaamheid van de Vlaamse voedingsketen. Door te doen, maar ook door te inspireren.

De voedingsketen staat onder druk: ze moet duurzamer produceren. Als antwoord op de steeds luidere roep naar meer duurzaamheid startten de verschillende schakels in de voedingsketen in 2013 het transformatieproject ‘De voedingsketen verduurzaamt’ op. In dat kader organiseerden de partners van het project vorige week een inspiratie-evenement....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Fliegl, 50 jaar jong, vernieuwt volop

Bedrijfsnieuws Het Zuid-Duitse of Beierse Fliegl vierde eind mei dat ze 50 jaar bestaan. Deze mijlpaal werd gevierd met klanten, invoerders, vakpers en met de introductie van tientallen nieuwigheden, naast de ingebruikname van een nieuw onderdelencentrum.
Meer artikelen bekijken