Startpagina Paarden

Magnifiek nationaaal LRV-ruiternornooi

Goed weder, veel volk, paardensport van hoog niveau, perfecte organisatie: wat wil je nog meer voor een evenement zoals het nationaal LRV-ruitertornooi.

Leestijd : 1 min

LRV Herenthout

Het stond al in de sterren geschreven dat LRV-Herenthout alle troeven uitspeelde in de groepsdressuur. De ruiters uit Herenthout wonnen van LRV-Bredene, de laatste vijf jaar onklopbaar in de hoogste reeks. Een hele prestatie. Commandant Jef Mariën was een gelukkig man. Bredene mocht wel juichen in Zwaar B.

Wie anders dan Annelies Van Loveren blijft de hoogste reeksen iu de individuele dressuur domineren. Ze doet het met paarden uit de fokstal van Louis Van Gestel.

In de klasse Zwaar springen was Steven Konings van LRV-Riksingen de snelste in de barrage. De nationale titel was voor hem de ultieme bekroning van een goed seizoen. Omwille van de zege van de plaatselijke Auro Callewaert in klasse Midden was er grote vreugde in Ardooie.

B.L.

Lees ook in Paarden

Grégory Wathelet lanceert België in de Wereldbeker

Paarden Het was op de tanden bijten op zondagnamiddag 4 november tijdens de wereldbekermanche jumping op Equita Lyon. Het publiek hoopte op een zege in eigen rangen van Julien Epaillard, maar Grégory Wathelet stak hem de loef af… met brio en met Bond, Jamesbond!
Meer artikelen bekijken