HET NIEUWE, EENVOUDIGE VIDEOPLATFORM DAT LANDBOUWPROFESSIONALS SAMENBRENGT

HET NIEUWE, EENVOUDIGE VIDEOPLATFORM DAT LANDBOUWPROFESSIONALS SAMENBRENGT

LANDBOUWLEVEN BRENGT LANDBOUWPROFESSIONALS SAMEN

Slechtsenkelemaandennadelancering van Rula.be, het online verkoopportaal voor landbouwmachines, presenteert Landbouwleven opnieuw een innovatie: AGRI-CONNECT. Met deze nieuwe digitale tool kunt u andere professionals in de agrarische wereld ontmoeten zonder uw bedrijf te verlaten.

Het videoplatform AGRI-CONNECT is zeer eenvoudig te gebruiken. Met een paar klikken maakt u uw profiel aan, vult u uw interessegebieden in (veredeling, veldgewassen, aankoop / verkoop van landbouwmachines, enz.) en voegt u de diensten of producten toe waarnaar u op zoek bent, evenals uw beschikbaarheid.

Op basis van de gegevens die zijn ingevoerd door de verschillende agro-leveranciers die ook het platform gebruiken, kunt u dankzij AGRI-CONNECT diegenen die u nodig heeft ontmoeten. Bent u op zoek naar een maaidorser? Heeft u vragen over melkrobots? Afhankelijk van uw agenda helpt AGRI-CONNECT u bij het plannen van een videovergadering met experts op de gewenste gebieden.

En op D-Day is het onmogelijk om uw afspraak te vergeten: u ontvangt een herinnering per e-mail en SMS, en uw contactpersoon krijgt er ook een. Sluit u dan gewoon aan bij AGRI-CONNECT op het gekozen tijdstip, via uw computer of smartphone, en activeer uw camera en microfoon. Hier bent u, op afspraak, rechtstreeks vanuit uw kantoor of, waarom niet, uw tractor. Alles op een veilige, eenvoudige en snelle manier!

Surf nu naar www.agriconnect.be

Meest recent

Meest recent