Startpagina Actueel

Flanders’ Food bestaat 15 jaar: van innovatiecentrum tot speerpuntcluster

Flanders’ Food bestaat 15 jaar en dat werd met een online evenement gevierd. “Iedereen heeft de smaak van innovatie te pakken”, zegt Jan Vander Stichele, voorzitter van Flanders’ Food en Fevia.

In 15 jaar is Flanders’ Food uitgegroeid van innovatiecentrum tot speerpuntcluster. In deze rol zet Flanders’ Food nu ook in op internationale samenwerking en strategisch basisonderzoek. “Onder meer de hoge drempel voor bedrijven richting innovatie en samenwerking met de kennisinstellingen werd zichtbaar verlaagd”, zegt Jan Vander Stichele, voorzitter van de raad van bestuur van Lotus Bakeries, voorzitter van Fevia én voorzitter van Flanders’ Food.

De voedingsbedrijven bereiden zich...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Dit jaar in EU al 4 keer zoveel natuur afgebrand als gemiddeld

Milieu In 2025 is in de Europese Unie al bijna een miljoen ha aan natuur in vlammen opgegaan. Dat is een derde van de totale oppervlakte van België en 4 keer zoveel als het gemiddelde sinds de start van de metingen in 2006. Dat blijkt uit de recentste cijfers van het Europees Informatiesysteem voor Bosbranden (EFFIS), een indicator van het Europese aardobservatorium Copernicus.
Meer artikelen bekijken

Vind uw droomjob in de land- en tuinbouw

Vlaams Agrarisch Centrum cv

Merelbeke, Oost-Vlaanderen, België

Solliciteer nu

Elsen Traktor NV

Aarschot, Vlaams-Brabant, België

Solliciteer nu

Vind de medewerker die echt bij u past.

Plaats een vacature
Bekijk alle vacatures