Startpagina Actueel

Brexit-begeleider van VLAM helpt individuele bedrijven

VLAM steunt vanaf 1 januari 2021 zijn federaties en exportbedrijven met een Brexit-begeleider: Ward Verberck zal bedrijven en federaties in het netwerk van VLAM met raad en daad bijstaan.

Leestijd : 1 min

Zijn aanwerving kadert in het ruimere exportrelanceplan van VLAM. Ward heeft 35 jaar ervaring in de vershandel en is afkomstig uit Lier. Hij is opgegroeid tussen de groenten en het fruit en heeft een grote passie voor food. Vanuit zijn jarenlange carrière in de internationale handel van voeding heeft Ward de nodige inzichten in import, export, logistiek, douaneformaliteiten én expertise in groothandel en retail. Hiermee heeft hij alvast de juiste bagage om de exporteurs van VLAM maximaal te ondersteunen na de brexit.

Lieven Vancoillie

Lees ook in Actueel

Welke groenten nu al zaaien in volle grond en in perspotjes?

Groenvoorziening We zijn het niet meer gewoon, maar de tweede week van april viel er zowaar enkele dagen op rij geen regen. De aangename temperatuur en het lentezonnetje deden ons tuiniershart sneller slaan. Helaas is het in vele tuintjes nog te nat om nu al aan de slag te gaan. Afgelopen 6 maanden waren dan ook natter dan gemiddeld en het weerbericht voorspelt dat ook de komende week wisselvallig en fris wordt met de nodige aprilse grillen.
Meer artikelen bekijken