ILVO-onderzoeker Lieve Herman voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het FAVV
Het FAVV heeft een nieuw wetenschappelijk comité samengesteld. ILVO-onderzoeker en afdelingshoofd Lieve Herman is verkozen tot voorzitter. Haar expertiseveld is voedselveiligheid (levensmiddelenmicrobiologie en -hygiëne), voedselkwaliteit en risicobeoordelingen van micro-organismen en moleculaire processen.

ILVO-onderzoeker en afdelingshoofd Lieve Herman is verkozen tot voorzitter van het Wetenschappelijk Comité van het Voedselagentschap. Dat comité heeft de belangrijke taak om gevaren in de voedselketen te identificeren, de risico’s te evalueren en daarover onafhankelijk wetenschappelijke adviezen te formuleren.
Niet de eerste externe functie
Het is niet de eerste externe functie die Lieve Herman uitoefent. Vorig jaar...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement