Dewulf maakt MH 24x-stortbunkers breder inzetbaar

Nieuwe opties maken de stortbunkers breder inzetbaar.
Nieuwe opties maken de stortbunkers breder inzetbaar. - Foto: TD

Deze nieuwe opties zijn een centrale uitloop, een presentatieband voor de uitvoering met 2 units en een grotere tussenruimte tussen de PU-spiraalrollen (tot 70 mm).

Grotere flexibiliteit

De MH 24x is vanaf nu standaard te configureren met een centrale uitloop van de productstroom, als alternatief voor de traditionele zij-afvoer. De centrale uitloop voert het product midden achter de machine af. Dit verhoogt gevoelig de capaciteit en geeft meer flexibiliteit in de plaatsing van de stortbunker aan het begin van de inschuurlijn.

Nog efficiëntere reiniging en dosering

Als de MH 24x met 2 units vooral wordt gebruikt in zware grond of met lange producten, dan is de optionele presentatieband een goede keuze. De presentatieband bevindt zich voor de eerste rollenunit en zorgt voor een meer gelijkmatige spreiding van het product. Zo kan zelfs in moeilijke omstandigheden een optimale reiniging en dosering worden bereikt.

Eenvoudig voorsorteren

De PU-spiraalrollen van de MH 24x’s 2e unit beschikken nu standaard over een grotere tussenruimte tussen de rollen van wel 70 mm. Hierdoor kan men eenvoudiger voorsorteren met die rollenunit. Deze grotere tussenruimte is beschikbaar op alle MH 24x - 2 units, waarvan de tweede unit met Clean-Boost (met 6 of 7 rollen) is uitgerust. Het totale bereik van deze rollenunit is zo 20% groter geworden en bedraagt nu tussen 5 – 70 mm.

Meest recent

Meest recent