Agrometius wordt distributeur van Precision Makers

Precision Makers draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Agrometius.
Precision Makers draagt de verkoop- en serviceactiviteiten over aan Agrometius.

Door deze stap wil het bedrijf zich meer gaan focussen op het ontwikkelen en produceren van nieuwe toepassingen en technieken. Agrometius, specialist op gebied van GPS-besturing en precisielandbouw heeft meer capaciteit om de systemen te verkopen, installeren en te ondersteunen.

Autonome voertuigen

Precision Makers is onderdeel van de Dutch Power Company en brengt wereldwijd praktijkrijpe systemen voor autonome besturing van landbouwvoertuigen op de markt. De afgelopen jaren zijn er systemen over de hele wereld verkocht voor gebruik in de fruitteelt, op golfbanen en op akkers. De Greenbot is hun eigen autonome “trekker” die gezamenlijk met zusterbedrijf Conver is ontwikkeld. Tevens levert Precision Makers al enkele jaren YieldMasterPRO, een systeem voor opbrengstmeting op rooimachines.

Distributeur

Met het overdragen van de verkoop- en serviceactiviteiten van Benelux en Duitsland wil Precision Makers zich meer gaan focussen op hun kracht, het ontwikkelen en produceren van systemen. In Agrometius hebben zij de partner gevonden die met ruim 50 specialisten zeer goed in staat is om de systemen te installeren, te onderhouden en te ondersteunen.

De komende maanden staan in het teken van kennisoverdracht en het overdragen van de huidige gebruikers.

Meest recent

Meest recent