Startpagina Interpom

Interpom

Interpom

Interpom 2022: topeditie met recordopkomst

Aardappelen De vakbeurs Interpom is eind vorige maand in een andere sfeer verlopen dan het jaar voordien. De editie 2022 gaat de geschiedenis in als een topeditie met een record bezoekersopkomst van maar liefst 20.254 geïnteresseerden over de 3 beursdagen heen.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Dit was Interpom Primeurs 2018

Interpom Primeurs zit er weer op voor dit jaar. Ongeveer 20.000 mensen zakten af naar de beurs voor de nieuwigheden in de machinewereld, de laatste informatie over aardappelen, of gewoon... voor de gezelligheid. Want het blijft een beurs van ontmoetingen. Een frietje en een biertje kunnen dan zeker niet ontbreken. Herbeleef de beurs, en misschien herken je jezelf ergens tussen de foto’s.

Trends bij verladen en transporteren van aardappelen

In een eerder artikel stonden we stil bij welke trends zich afspelen bij het planten en rooien van aardappelen. In dit artikel staan we stil bij het materiaal dat nodig is om aardappelen te verladen en te transporteren.

Lokale teelt bataat moet geoptimaliseerd worden

Bataat, ook wel gekend als zoete aardappel, wordt steeds populairder in Vlaanderen. De verkoop stijgt, en is nog steeds stijgende. “We denken niet dat dit snel zal stilvallen”, aldus onderzoekster aan het Proefcentrum voor de Groenteteelt (PCG), Annelien Tack. De productie is echter nog beperkt. Door onderzoek wil men de knowhow rond de teelt wat opkrikken.

Meest gelezen