Startpagina Agro-Expo

Agro-Expo Vlaanderen kijkt uit naar januari

De organisatie van Agro-Expo Vlaanderen haalt opgelucht adem nu het organiseren van beurzen weer mogelijk wordt. Deze tweejaarlijkse vakbeurs in Expo Roeselare staat van zaterdag 29 januari tot maandag 31 januari 2022 op de agenda.

Leestijd : 1 min

Normaal gebeurt de opstart van deze regionale beurs enkele maanden vroeger in het voorjaar, maar Covid-19 besliste hier anders over.

“Na maanden lang bang afwachten vertrouwen we op de maandelijkse groei van de vaccinatiepercentages en hopen we dat alles weer binnenkort een beetje normaal mag evolueren zonder al teveel beperkende Covid-voorschriften”, stelt Marc Debode, secretaris van Agro-Vlaanderen, in een persbericht. “Het inrichtend bestuur met de diverse werkgroepen is alvast dubbel gemotiveerd en koestert grote ambities voor de volgende editie die beslist opnieuw een topper wordt.”

Bij de vorige editie in 2020 was iedere m² in de Expo Hallen van Roeselare benut, meer zelfs er werd in laatste instantie nog een extra beurstent opgetrokken om onderdak te bieden aan een twintigtal nieuwe bedrijven. Sinds half juli is men gestart met de inschrijvingen via de website, www.agro-expo.be, en komen de eerste contracten al vlotjes binnen, met alweer enkele nieuwe aanvragen. Het online ticketing systeem zal pas geopend worden in november-december en zo nodig met een bezoekersregistratie werken.

“Agro-Expo Vlaanderen wil meer dan ooit het evenement zijn van de ontmoeting met de brede glimlach, waar alle sectoren van land- en tuinbouw zich opnieuw verzamelen. Hopelijk wordt het dé nieuwjaarsontmoeting voor de hele familie... zonder mondkapje.”

AV

Lees ook in Agro-Expo

Geen Koeparade op Agro-Expo

Actueel Dit weekend zal er op de vakbeurs Agrp-Expo Vlaanderen in Roeselare geen Jongveeshow en geen Koeparade zijn, vanwege het verhoogde risico op Infectieuze Boviene Rhinotracheïtis (IBR) in de provincie West-Vlaanderen.
Meer artikelen bekijken