Startpagina Bedrijfsnieuws

Joskin configurator breidt uit

Joskin kondigde afgelopen voorjaar de lancering aan van een online configurator voor zijn gamma. Toen was de module beperkt tot veewagens en weidebeluchters. Nu breidt de toepassing verder uit.

Leestijd : 1 min

Met de lancering van de tool (https://my.joskin.com/sites/configurator) is de intentie van de groep duidelijk: digitale oplossingen gebruiken om zo dicht mogelijk bij de landbouwers te blijven. Deze configurator, die zowel op een smartphone als op een tablet of computer toegankelijk is, vervolledigt het gamma digitale mogelijkheden van Joskin (nieuwe website, digitalisering van de showroom, virtuele rondleiding van de fabrieken, enzomeer)

Sinds begin 2021 kunnen de landbouwers met een paar klikken hun eigen machine op maat ontwerpen. Ondertussen zijn 9 nieuwe configuratoren gecreëerd. In de categorie ‘veeteelt’ hebben de weidebloters en -verluchters, watertanks en mestmixers nu hun eigen configuratietool. In het gamma transport omvat de configurator nu de silagewagens, polyvalente uitdraaiwagens, haakarmsystemen, grondverzetkipwagens en de verschillende balenwagens en diepladers.

Zoals oorspronkelijk aangekondigd, krijgt het volledige gamma zijn eigen configurator. In oktober zijn de stalmeststrooiers nog toegevoegd. Weldra volgen ook nog de bestseller van Joskin, de mengmesttank, de mestinjecteurs en kipwagens.

Joskin

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken