Klaasen & Co neemt de aandelen NV Wilki over

Klaasen & Co neemt de aandelen NV Wilki over

Het bedrijf NV Klaasen & Co, al van oudsher actief in de productie van braadkippen en broedeieren, is toonaangevend in het slachten van soepkippen en richt zich – onder de merknaam “Pluvera” - algemeen op het duurzaam verwaarden van producten uit de pluimvee industrie.

Met de aanvulling van Wilki in Weelde, kan zij de afname van de uitgelegde hennen van de pluimveehouders uit de wijde regio blijven garanderen. Beide familiaal gerunde bedrijven hebben door hun kwaliteit en service een sterke positie opgebouwd op de internationale markt en kunnen door hun synergie een nog sterkere partner worden in de sterk evoluerende keten van eiproductie. Samen worden zij één van de grotere spelers op de Europese soepkippenmarkt.

Geen merkbare veranderingen voor de medewerkers

Deze overname brengt geen merkbare veranderingen met zich mee. Zowel de 2 productielocaties als de merken “Pluvera” en “Wilki” blijven operationeel en behouden hun eigenheid. De jarenlange ervaring, de kennis en de inzet van hun medewerkers en waardering van hun leveranciers en klanten staan garant voor een mooie gezamenlijke toekomst.

Meest recent

Meest recent