Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe transportwagen bij Fliegl

De Duitse machinefabrikant Fliegl breidt haar assortiment getrokken transportwagens uit met de DPW 210 BL Ultra.

Leestijd : 1 min

Deze 21 ton zware en 10 m lange 3-assige wagen is een mooie en niet te zware oplossing voor het transport van kisten en balen.

De wagen heeft aan 1 zijde een vaste gegalvaniseerde ladingbeveiliging. Aan de andere zijde wordt de lading gezekerd door spanbanden die door 1 hydraulisch frame op spanning worden getrokken.

De spanbanden kunnen een stukje oprekken. Wanneer de balen overmaats zijn, geeft dat geen problemen met het sluiten van de zijkant.

Er kan met deze Fliegl-wagen ook met geopende zijkant wel gestuurd en gereden worden op het land.

De wagen is voorzien van een stalen bodem, met opstaande randen aan de buitenzijde om het glijden van pallets/ kisten te voorkomen.

De wagens worden met (lastafhankelijke) luchtremmen, en altijd met een COC-document geleverd, naar keuze met 30 km/u of 40 km/u goedkeuring. Vanzelfsprekend is ook dit type wagen volledig gegalvaniseerd.

Ludo Pauwels

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken