Startpagina Partner content

Windenergie van het platteland, voor het platteland.

Partner content - Een kleine windmolen is dé manier om zelfvoorzienend te worden in energie. Onze erfmolen is speciaal ontwikkeld voor de boerderij en wekt bijna altijd energie op. Dag en nacht, in de zomer en in de winter. Zo sluit uw eigen opwek nauwkeurig aan bij de energiebehoefte van uw boerderij en krijgt u een voorspelbare energierekening.
Leestijd : 2 min

Wij ontzorgen van A tot Z.

Wij weten dat het plaatsen van een erfmolen veel vragen meebrengt: wat gaat hij opleveren, is het geschikt voor mij en wat moet ik dan allemaal regelen bij de gemeente? Daarom ontzorgen wij u in het hele proces van A tot Z. Dat begint met een locatie-analyse van uw boerderij. Wat en wanneer is uw verbruik, hoe waait de wind op uw erf en zijn er obstakels in de omgeving waar de erfmolen last van zou hebben? Samen bepalen we de beste locatie, zodat u het optimale uit de molen kan halen.

 

Al meer dan 140 draaiende EAZ windmolens in België.

Met boerenmolens in Nederland, België en Duitsland is uw aanvraag bij ons in goede handen. Zo kunt u de boerderij runnen, terwijl wij het hele vergunningstraject begeleiden, ondersteunen op het gebied van subsidies en helpen u de business case rond te maken. Wist u dat 93% van onze vergunningsaanvragen in België lukt?  Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij heel goed waar uw behoefte ligt.  

 

Afbeelding met hemel, buitenshuis, apparaat, generator Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Onze erfmolen komt in aanmerking voor de VLIF-steun.

Het Vlaams Landbouwinvesteringsfonds (VLIF) ondersteunt de Vlaamse land- en tuinbouw. Dit gebeurt door duurzame investeringen te stimuleren om de structuur van de land- en tuinbouwbedrijven te verbeteren. En ook hun rendabiliteit te verzekeren en de kostprijs te verminderen. Dit kan tot wel een derde oplopen voor de EAZ windmolen. Wij adviseren u graag over uw subsidieaanvraag.

 

Heeft u vragen over windenergie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden op uw boerderij? Wij vertellen u graag meer. Neem daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Tel: +32 (0) 78485659

Mail: info@eazwind.be

https://www.eazwind.be/

 

 

Meest gelezen