Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe koudwaterhogedrukreinigers bij Kärcher

Met 2 nieuwe modellen, de HD 5/11 E Classic en de HD 5/11 EX Plus Classic, breidt Kärcher zijn aanbod koudwaterhogedrukreinigers uit met het Expert- gamma.

Leestijd : 1 min

Het instapmodel van deze reeks is speciaal ontworpen voor professionals die op zoek zijn naar robuuste, gebruiksvriendelijke en veelzijdige apparatuur.

De HD 5/11 E Classic is uiterst mobiel en erg gebruiksvriendelijk; het is de ideale oplossing voor het snel reinigen van machines, productieruimtes en voertuigen. De HD 5/11 EX Plus Classic is even functioneel en beschikt over een slanghaspel, zodat het eenvoudiger is om van locatie te veranderen. Het toestel heeft ook een draaiend mondstuk met een roterende penstraal die grote oppervlakken effectiever en krachtiger reinigt dan een vlakke straal.

Componenten van hoge kwaliteit voor een lange levensduur

Een robuuste messing pomp, roestvrijstalen lans en met staal versterkte rubberen slangen zijn de belangrijkste componenten die deze toestellen typeren. De ingebouwde automatische decompressie verlengt de levensduur en maakt het hanteren van de hogedrukslang veel comfortabeler.

Gebruiksgemak en comfort

Het compacte, ergonomische ontwerp van beide modellen maakt ze gebruiksvriendelijk. Door hun lichte gewicht en hun 2 stevige wielen zijn ze gemakkelijk te verplaatsen op oneffen oppervlakken. De grote handgreep draagt eveneens bij aan het gebruiksgemak.

Dankzij hun compatibiliteit met een breed assortiment Classic Kärcher-accessoires –waaronder verschillende hogedrukpistolen, spuitmonden en oppervlaktereinigers – kunnen beide modellen aangepast worden aan specifieke toepassingen. Dankzij het EasyLock-systeem kunnen accessoires snel en zonder gereedschap aangesloten worden.

Kärcher

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken