Startpagina Actueel

UGent zoekt landbouwers voor enquête over alternatieve eiwitketens

De Gentse universiteit zoekt naar landbouwers om een vragenlijst in te vullen over alternatieve eiwitketens. Het doet onderzoek naar de perceptie ernaar van Europese stakeholders van de agrovoedingsketen.

Leestijd : 1 min

De UGent doet in het kader van het Europese Smart Protein project onderzoek naar de perceptie van Europese stakeholders van de agrovoedingsketen naar alternatieve eiwitketens met betrekking tot risico’s, veerkracht en duurzaamheid. De universiteit is nog op zoek naar landbouwers om de enquête in te ullen. Dit zou ongeveer 10 minuten moeten duren.

“De mening van landbouwers is essentieel om een inzicht te krijgen in de problemen met betrekking tot alternatieve eiwitketens en voor het verder ontwikkelen van de toeleveringsketen. Daarom is het belangrijk dat de vragenlijst ingevuld wordt door een zo groot mogelijk aantal landbouwers”, zegt doctoraatsonderzoeker Margo Degieter van de vakgroep landbouweconomie.

De enquête kan je hier terugvinden.

ThD

Lees ook in Actueel

Reageer snel op onkruiden in bietenpercelen

Bieten Het Bieteninstituut (KBIVB) waarschuwt om snel te reageren op de aanwezigheid van onkruiden in suikerbietvelden. Verder bemerken ze dat we opnieuw met een late uitzaai van bieten kampen.
Meer artikelen bekijken