Startpagina Bedrijfsnieuws

Case IH geeft awardwinnende tractor Versum nieuwe naam Vestrum

Case IH heeft besloten om zijn 100-130pk serie met CVXDrive, die tijdens Sima 2019 een award won, de nieuwe naam Case IH Vestrum te geven. De tractorfabrikant moest de naam Versum schrappen omdat deze teveel overeen kwam met de productnaam van een andere fabrikant.

Leestijd : 1 min

“We hebben de nieuwe naam Vestrum gekozen omdat het ‘de uwe’ betekent in het Latijn,” aldus Peter Friis, Case IH Marketing Director Europe. “Deze tractor is voor onze klanten die een krachtige, comfortabele tractor nodig hebben om zo efficiënt de dagelijkse gevarieerde werkzaamheden uit te voeren.”

De nieuwe benaming heeft geen invloed op andere specificaties van de Case IH Vestrum 100-130 pk-modellen, die standaard de Case IH CVXDrive continu variabele transmissie hebben. De nieuwe serie werd gelanceerd op de Sima in februari in Parijs, waar het de Machine of the Year 2019 award won in de categorie middenklasse tractoren.

“We willen onze klanten geruststellen dat geen enkel ander aspect van de tractor zal veranderen – alle specificaties blijven hetzelfde zoals de serie gelanceerd is – en leveringen binnen 2019 zullen niet worden beïnvloed”, aldus Thierry Panadero, Vice-President Case IH Europa. “We zullen onze lanceringsactiviteiten voortzetten en kijken ernaar uit om onze klanten de komende maanden in het veld en op shows te ontmoeten en deze fantastische tractoren te presenteren.”

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken