Belg eet gezonder door coronacrisis

De Belgen zijn niet alleen thuiskoks geworden, ze hebben ook extra aandacht besteed aan gezonde voeding.
De Belgen zijn niet alleen thuiskoks geworden, ze hebben ook extra aandacht besteed aan gezonde voeding. - Foto: Pixabay

De coronasluiting, en de daaruit voortvloeiende vrije tijd, heeft de aandacht van de Belgische consument verlegd naar een gezonder leven.

Volgens de GfK Coronavirus Consumer Pulse Study besteedde bijna de helft van de Belgische bevolking minder tijd aan werk, waardoor er tijd vrijkwam voor andere dingen. Uit het onderzoek van GfK blijkt dat consumenten niet alleen meer bezig waren met hun gebruikelijke vermaak, zoals het kijken naar Netflix of het spelen van een videogame, maar ook een gezondere levensstijl gingen volgen. “Ze kookten...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Meest recent

Meest recent