Startpagina Bedrijfsnieuws

Internet of Things oplossingen in de ongediertebestrijding

Dimo Systems is gespecialiseerd in digitaal monitoren van plaagdieren. Hiervoor hebben ze nu het eigen merk Xignal waarmee ze ‘end to end’-oplossingen bieden zoals van sensor tot online portal.

Leestijd : 1 min

Maarten Crezee, oprichter en Business Development Directeur van Dimo Systems licht verder toe: “Xignal detecteert de status van de muizen- en rattenvallen: gespannen, gesloten met vangst en gesloten zonder vangst. Met de technologie van LoRa communiceren de vallen via een privé of publiek netwerk. Door een push notificatie op de smartphone of tablet ontvangt de klant rapporten over de activiteiten van het ongedierte. Zo kan er meteen actie ondernomen worden wanneer er iets is gevangen.

Een groot voordeel voor professioneel gebruik is de ruimte die het creëert voor intensieve en efficiënte inspecties. Dit bespaart veel kosten. De gifvrije vallen passen in de geïntegreerde ongediertebestrijding en de nieuwe regelwetgeving voor de voedselveiligheid .”

Door de toenemende omzet en groeiende organisatie is er behoefte aan kapitaal en versterking van management. Peter Mouthaan zal de rol van algemeen directeur op zich nemen. Daarnaast verhuist het bedrijf naar een nieuw kantoor in Gameren, nabij Zaltbommel (Nederland).

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken