Internet of Things oplossingen in de ongediertebestrijding

Xignal detecteert de status van de muizen- en rattenvallen.
Xignal detecteert de status van de muizen- en rattenvallen. - Foto: Dimo Systems

Maarten Crezee, oprichter en Business Development Directeur van Dimo Systems licht verder toe: “Xignal detecteert de status van de muizen- en rattenvallen: gespannen, gesloten met vangst en gesloten zonder vangst. Met de technologie van LoRa communiceren de vallen via een privé of publiek netwerk. Door een push notificatie op de smartphone of tablet ontvangt de klant rapporten over de activiteiten van het ongedierte. Zo kan er meteen actie ondernomen worden wanneer er iets is gevangen.

Een groot voordeel voor professioneel gebruik is de ruimte die het creëert voor intensieve en efficiënte inspecties. Dit bespaart veel kosten. De gifvrije vallen passen in de geïntegreerde ongediertebestrijding en de nieuwe regelwetgeving voor de voedselveiligheid .”

Door de toenemende omzet en groeiende organisatie is er behoefte aan kapitaal en versterking van management. Peter Mouthaan zal de rol van algemeen directeur op zich nemen. Daarnaast verhuist het bedrijf naar een nieuw kantoor in Gameren, nabij Zaltbommel (Nederland).

Meest recent

Meest recent