Startpagina Veeteelt

Ook EuroTier, internationale beurs voor intensieve veeteelt, gaat niet door

Om de 2 jaar wordt in Hannover de beurs voor intensieve veehouderij EuroTier gehouden. Door de coronacrisis gaat ook die niet door. Er is een nieuwe datum: in het voorjaar van 2021.

Leestijd : 1 min

De organisator DLG stelt de EuroTier en EnergyDecentral uit, die van 17 tot 20 november 2020 in het beurscentrum in Hannover zouden moeten plaatsvinden. Gezien de nog onzekere internationale situatie in verband met de coronapandemie ziet de DLG dit jaar als organisator geen mogelijkheid om EuroTier en EnergyDecentral als toonaangevende internationale vakbeurzen te organiseren op een manier die passend is voor exposanten en bezoekers. De nieuwe datum voor beide beurzen is 9-12 februari 2021.

De beurzen zijn platforms voor de hele branche, het belangrijkste doel van alle deelnemers is persoonlijke uitwisseling.
De beurzen zijn platforms voor de hele branche, het belangrijkste doel van alle deelnemers is persoonlijke uitwisseling. - Foto: EuroTier

De beslissing om EuroTier en EnergyDecentral uit te stellen, werd genomen in nauw overleg met de adviesraden van de 2 beurzen en in het belang van exposanten en bezoekers. Als wereldwijd ontmoetingspunt voor experts en besluitvormers gedijen de evenementen op hun internationaliteit - met exposanten en bezoekers. De beurzen zijn platforms voor de hele branche, het belangrijkste doel van alle deelnemers is persoonlijke uitwisseling.

Met het uitstel tot 9 tot 12 februari 2021 is de DLG ervan overtuigd dat het volgend jaar zal voldoen aan de eisen van EuroTier en EnergyDecentral als toonaangevende internationale vakbeurzen en dat exposanten en bezoekers over de nodige planningszekerheid beschikken. EuroTier en EnergyDecentral zullen ook plaatsvinden in het beurscentrum in Hannover in 2021 en bieden hun bezoekers een uitgebreid tentoonstellings- en specialistisch programma over de actuele onderwerpen van de internationale veehouderij en decentrale energievoorziening.

Lieven Vancoillie

Lees ook in Veeteelt

Meer artikelen bekijken