Hoe gebruik jij gewasbeschermingsmiddelen?

Vul de TOPSS-enquête in en help mee goede praktijken te ontwikkelen om oppervlakte- en grondwater vrij van gewasbeschermingsmiddelen te houden.
Vul de TOPSS-enquête in en help mee goede praktijken te ontwikkelen om oppervlakte- en grondwater vrij van gewasbeschermingsmiddelen te houden. - Foto: LBL

TOPPS staat voor Train Operators and Promote best Practices and Sustainability. De TOPPS-projecten focussen op het ontwikkelen van Goede Landbouw Praktijken (GLP). Ze verspreiden deze GLP naar de landbouwers, adviseurs en belanghebbenden in de volledige Europese Unie.

Het project TOPPS-water protection heeft als doel de verontreiniging van het oppervlaktewater door gewasbeschermingsmiddelen (GBM) te verminderen.

Enquête invullen voor 1 augustus

Vul de TOPSS-enquête in en help mee goede praktijken te ontwikkelen om oppervlakte- en grondwater vrij van gewasbeschermingsmiddelen te houden. Deze enquête kadert binnen het Europees multi-stakeholder project TOPPS-water protection, en gaat na hoe jij gewasbeschermingsmiddelen gebruikt en wat jij erover weet.

Jouw antwoorden zullen helpen om een beter beeld van de kennis en problematiek rond waterverontreiniging te krijgen. Je kunt de enquête volledig anoniem invullen tot 31 juli via TOPPS enquête water protection België.

Het TOPPS-water protection project wordt uitgevoerd in 14 Europese landen (ES, IT, FR, BE, DE, PL, NL, GR, RO, HU, SL, SK, PT, CZ) met de hulp van lokale partners en de lokale associaties van de gewasbeschermingsmiddelenindustrie. Het project wordt gefinancierd door ECPA (European Crop Protection Association). Voor meer informatie kun je terecht op de volgende website: www.TOPPS-life.org.

Meest recent

Meest recent