Startpagina Bedrijfsnieuws

Tweejaarlijkse Demo Days nu ook afgelast

Het rijtje beurzen en evenementen dat dit jaar wordt afgelast, wordt alsmaar langer. De organisatoren van de tweejaarlijkse Demo Days hakten uiteindelijk ook de knoop door. De nakende editie van 5 en 6 septembern dit jaar in Péruwelz-Beloeil, werd geannuleerd.

Leestijd : 1 min

Demo Days is een evenement waarbij alles draait om werkende machines, met doorlopend demo's en testen van graafmachines, trucks, kippers, accessoires en ander materieel.

“Een kwalitatieve beurs organiseren met kwalitatieve bezoekers in een professionele maar toch familiale sfeer is voor ons een dagelijks streven”, aldus de beursorganisatie. Het is intussen echter duidelijk geworden dat de coronacrisis roet in het eten gooit. Na intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt, moeten wij als verantwoordelijke organisatie de moeilijke beslissing nemen om Demo Days 2020 niet te laten doorgaan.”

De organsatie was ervan overtuigd dat ze de Demo Days in veilige omstandigheden zou kunnen organiseren. “Maar de beurs zou niet hetzelfde geweest zijn als de voorgaande editie.” Het was de vraag of er voldoende bezoekers zouden komen om iedereen een succesvolle deelname te garanderen. Bovendien is het onvoorspelbaar welke maatregelen er nog bijkomend moesten worden genomen noch hoe de coronacrisis verder zal evolueren.

Demo Days mikt alvast 2 jaar vooruit en voorziet de volgende editie op 3 en 4 september 2022.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Alternatieve onkruidbeheersing: belangrijke innovaties op de markt

Akkerbouw Op de Werktuigendagen viel er heel wat te beleven en te zien. Ook tijdens deze editie konden bezoekers genieten van heel wat demo’s, onder andere die van mechanische onkruidbestrijding. “De oude technieken worden beter”, geeft Lieven Delanote, adviseur bio bij Inagro, mee. Hij is vooral fan van de precisiewiedeg. “Maar ook robotisatie komt op.”
Meer artikelen bekijken