Startpagina Economie

Afdeling van Ardo in Ardooie blijft gesloten na coronabesmettingen

De afdeling wortelwasserij van het diepvriesbedrijf Ardo in Ardooie blijft voorlopig gesloten na enkele coronabesmettingen. Dat meldt het bedrijf dinsdag. Vorige week bleken al 2 medewerkers van de afdeling besmet en werd de afdeling preventief gesloten. Ondertussen is iedereen van de afdeling getest en kwamen er nog 3 positieve gevallen bij.

Leestijd : 1 min

Op donderdag 13 augustus werd het coronavirus vastgesteld bij een werknemer van de site Ardo Ardooie. Vrijdag testte een tweede persoon testte positief. Beiden zijn sinds de vaststelling in thuisquarantaine en worden opgevolgd door hun huisarts. De twee waren allebei actief in de afdeling wortelwasserij die zich in een apart gebouw van het bedrijf bevindt. Ondertussen werden alle medewerkers van de afdeling getest.

Daarbij kwamen nog drie positieve gevallen aan het licht. Niemand vertoont symptomen of is opgenomen in het ziekenhuis. Alle besmette personen blijven in thuisquarantaine uit voorzorg. De afdeling blijft voorlopig gesloten. De activiteiten van de andere afdelingen op de site gaan gewoon voort. De klanten worden verder beleverd.

Belga

Lees ook in Economie

Meer artikelen bekijken