Krone lanceert nieuwe mobiele app voor agroparts

Met de onderdelenapp kan iedere boer of loonwerker een individuele catalogus van zijn of haar complete machinepark aanmaken.
Met de onderdelenapp kan iedere boer of loonwerker een individuele catalogus van zijn of haar complete machinepark aanmaken. - Foto: Krone

Krone schetst de volgende situatie: een machine is stilgevallen, men heeft het probleem vastgesteld en wil nu zo snel mogelijk het juiste onderdeel opzoeken. Maar: er geen bereik om de digitale onderdelencatalogus via het internet te openen. Krone wil dit probleem met de app ‘agroparts Mobile’ oplossen. Met deze nieuwe app kan iedereen volgens het bedrijf de gewenste agroparts onderdelencatalogussen voor zijn of haar machines eenvoudig op de smartphone of tablet opslaan. Na het opslaan kan de volledige reserveonderdelenlijsten opgevraagd worden, ook offline.

Het voordeel is volgens Krone dat de weergave speciaal op mobiele apparaten is toegespitst. Zo kunnen de gezochte onderdelen snel gevonden worden en aansluitend direct in het virtuele winkelmandje geplaatst worden. Zodra er weer een internetverbinding is, wordt de e-mail met de bestelling of offerteaanvraag van bijvoorbeeld de servicemedewerker ter plaatse of van de klant zelf naar de desbetreffende dealer gemaild.

Eveneens praktisch: met de nieuwe agroparts Mobile app kan bijvoorbeeld iedere boer of loonwerker een individuele catalogus van zijn of haar complete machinepark aanmaken, waarna hij of zij indien nodig ook offline snel en ongecompliceerd daarop terug kan vallen. Daarmee heeft hij of zij altijd de volledige documentatie voor wat betreft reserveonderdelen te allen tijde ter beschikking, of het nu thuis, in de werkplaats of op het veld is.

Het gebruik van de nieuwe agroparts Mobile app is mogelijk op de gangbare iOS en Android besturingssystemen en zodoende te downloaden in de desbetreffende appstore. Meer informatie is te vinden op www.agroparts.com.

Meest recent

Meest recent