DataConnect tussen CLAAS, 365FarmNet en John Deere gaat live

DataConnect tussen CLAAS, 365FarmNet en John Deere gaat live

DataConnect biedt de mogelijkheid om essentiële machinegegevens tussen de platforms uit te wisselen zodat gebruikers alle informatie van hun machinepark met verschillende merken kunnen overzien in 1 platform naar keuze. Vroeger moesten zulke machinegegevens voor elk merk op afzonderlijke en overeenkomstige platforms of webportals van de fabrikant zelf worden bekeken.

Geautomatiseerde gegevensuitwisseling

Met de structuur van de directe cloud-to-cloud oplossing is nu naadloze en geautomatiseerde gegevensuitwisseling mogelijk zonder dat dit veel inspanning van de klant vereist. Dankzij real-time gegevensuitwisseling krijgt u een live overzicht van het totale machinepark.

“Daarnaast geldt dat DataConnect werkt zonder extra hardware- en softwarecomponenten, en garant staat voor beveiligde gegevensverwerking. Met deze nieuwe aanpak kunnen klanten vijf verschillende machinegegevens van hun machinepark zien: huidige machinepositie, historische machinepositie, brandstofpeil, status van de machine op het veld en machinesnelheid”, stelt Cofabel in een persbericht.

Meer partners en functies in de toekomst

De klant kiest zelf het bedrijfsgebonden digitale platform om de gegevens op weer te geven. Zodra de verbinding is gemaakt, verschijnen ook de machines van de andere merken automatisch op het scherm. De voertuigen worden weergegeven met pictogrammen in de kenmerkende kleurcombinatie van het merk, of zijn zichtbaar in het infovak van het pictogram. In de toekomst zal het pakket worden uitgebreid met meer partners en functies.

Cofabel

Meest recent

Meest recent