Startpagina Archief

Quiche met amandelwalnootkorst, peer, pompoen

Met een korst van amandelen en walnoten maak je je quiche net dat tikkeltje specialer. Vul met peer, pompoen en Brugge kaas voor een heerlijke maaltijd. Je hebt ongeveer een uur nodig om dit voor 4 personen te bereiden.

Wat heb je nodig?

1/2 butternut pompoen

1 grote Conferencepeer

2 takjes tijm

110 g boter of margarine

200 g Brugge Blomme

4 eieren

250 ml room

150 g amandelpoeder

100 g walnoten

olijfolie

nootmuskaat

peper en zout

Slaatje:

150 g bladsla

1 el witte wijnazijn

1 el olijfolie

Hoe ga je te werk?

Maak het deeg:

Doe de walnoten en het amandelpoeder in de blender en hak heel fijn. Meng met 120 g koude boter, 1 ei, ¼ theelepel zout en een beetje...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Kabinet Brouns wil goedkeuring ammoniakemissiereducerende technieken versnellen

Stikstof Op 1 juli publiceerde het WeComV (Wetenschappelijk Comité Luchtemissies Veeteelt) zijn finaal adviesrapport over de actualisering van de PAS-lijst ‘Deel 1: R1-vloersystemen’. Daarin stelde het de emissiereductiepercentages van een aantal vloersystemen voor rundveehouders bij. Veehouders kunnen diverse managementmaatregelen nemen om de stikstofuitstoot van hun bedrijven te reduceren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen