Startpagina Voor ons gezin

Voor ons gezin

Voor ons gezin

Clafoutis van appel

Voor ons gezin Laat je betoveren door de smaak van clafoutis met appel, waar sappige appels baden in een licht, luchtig beslag. Het is een heerlijk dessert om van te genieten na elke maaltijd, zowel warm als koud. Na een bereiding van een uurtje kunnen 4 personen hiervan smullen.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang Landbouwleven bij u thuis, met toegang tot alle artikels op de website, onze gespecialiseerde weermodule en noteringen van landbouwmarkten.

Ik abonneer me

Brioche met spinazie, spek en kaas

Met een vulling van spinazie, spek en kaas maak je van jouw briochebrood een overheerlijke snack of hoofdmaaltijd. Je hebt wel 4 uur nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Verlorenbroodwafels met appel en peer

Transformeer oudbakken brood in heerlijke wafels met dit eenvoudige recept. Met de toevoeging van fruitstukjes wordt elke hap een zoete verleiding. Je kan de fruitstukjes aanpassen naargelang het seizoen. Dit dessert is na een half uurtje klaar voor 4 personen.

Meest gelezen

Lespakket om te werken aan mentaal welbevinden

Met ‘Zaadjes van Geluk’ is er nu een nieuw educatief traject (lespakket) waarmee land- en tuinbouwscholen jonge boeren vaardigheden kunnen bijbrengen om hun geestelijke gezondheid te versterken.

Indiase bloemkoolsoepmet gemarineerde makreel

Ontdek de rijke smaken van India met deze bloemkoolsoep. De toevoeging van gekruide makreel van bij ons geeft een twist aan dit gerecht. Het is een culinaire reis die je niet wilt missen. Na 40 minuten kunnen 4 personen deze smakelijke soep verorberen.

Cocktail met wit bier en gin

Verkies jij bier of cocktails? Vanaf nu hoef je niet meer te kiezen! Geef je (wit) bier een twist en maak er een cocktail van met dit recept. Na 10 minuten kan je het al drinken.