Startpagina Voor ons gezin

Voor ons gezin

Voor ons gezin

Kaasdip met kruidige aardbeien

Voor ons gezin Zin in een heerlijk, fris hapje dat ook nog eens makkelijk klaar te maken is? Dan is deze kaasdip met aardbeien iets voor jou. We gingen hier aan de slag met geitenkaas recht van bij de boer. na 20 minuten kunnen 4 personen hiervan smullen.
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Abonneer u

Ontvang uw wekelijkse krant Landbouwleven, 24 uur per dag toegang tot de digitale editie en exclusieve voordelen.

Ik abonneer me

Konijn met krieken

Konijn met krieken is met recht en rede een Vlaamse klassieker. De smaak van het vlees past perfect bij het kriekenbier, dat de saus haar kenmerkende smaak geeft. Je hebt zo’n 85 minuten nodig om dit gerecht te bereiden voor 4 personen.

Kip curry in de wok

Ben je verzot op kip curry? Dan gaat deze pittige variant die je in de wok klaarmaakt je vast en zeker smaken. Na een kwartiertje kunnen 4 personen hiervan smullen.

Feestelijk gehaktbrood in bladerdeegmet puree en gebraiseerd witloof

Gehaktbrood is dagelijkse kost bij veel gezinnen, maar dit hoofdgerecht kan ook op de feesttafel schitteren. Stop 'm in een jasje van bladerdeeg en serveer met gebraiseerd witloof voor een feestgerecht waar jong en oud van smult. Je hebt 100 minuten nodig om het te bereiden voor 6 personen.

Trifle met speculaas en peer

Wil je een lekker, feestelijk dessert op tafel zetten, maar wil je er niet te veel tijd aan besteden? Dan is deze trifle iets voor jou! Na 25 minuten voorbereiding kunnen 6 personen hiervan smullen.

Gevulde prei met blauwe kaas, champignons en walnoten

Gooi het deze winter eens over een andere boeg. Vul een prei in de plaats van een courgette of paprika op. Prei gevuld met blauwe kaas, champignons en walnoten: verrassend en een smaakbom! Op 50 minuten maak je dit klaar voor 4 personen.

Meest gelezen