Startpagina Actueel

BelOrta start het primeurseizoen met eerste Crunchy Kings mini-komkommers

BelOrta verkocht de eerste mini-komkommers van het nieuwe seizoen 2021. Vanaf heden zullen die verkocht worden onder de naam Crunchy Kings. BelOrta trapt met deze eerste primeur het seizoen van de lokaal geteelde vruchtgroenten af.

Leestijd : 1 min

De 1ste Crunchy Kings zijn aangevoerd door producent Jack van Meer (Kwekerij Kleur bv). Hij voerde de eerste 56 kistjes van het nieuwe seizoen aan. Koper Van Dijck kocht de eerste 15 kistjes aan. BelOrta verwacht in 2021 een ruim volume aan Crunchy Kings. Bovendien zullen ze beschikbaar zijn tot begin november.

BelOrta biedt een ruim assortiment komkommers aan. Naast de Crunchy Kings mini-komkommers beschikt BelOrta ook over de klassieke en snack-komkommers. De mini- en snack-komkommers zijn ideaal voor bij het aperitief, als snack of voor onderweg.

BelOrta

Lees ook in Actueel

PAS-reeks (13): Ammoniakemissiereductie op varkensbedrijven

Milieu In dit dertiende artikel van de PAS-reeks geeft het Agentschap Landbouw en Zeevisserij een overzicht van de maatregelen die in de varkenshouderij kunnen ingezet worden om de beoogde reductiedoelstellingen te realiseren. Daarnaast worden een aantal aandachtspunten meegegeven.
Meer artikelen bekijken