Startpagina Bedrijfsnieuws

Brokking Holding neemt Pillaert Meststoffen over

Het familiebedrijf Brokking Holding B.V. neemt Pillaert Meststoffen nv over. Zij zijn gevestigd in Zwijnaarde en al generaties actief als groothandelaar in België en Noord-Frankrijk.

Leestijd : 1 min

Triferto B.V., de meststoffentak van Brokking, heeft 10 locaties in Noordwest-Europa. Vanuit haar locaties in Gent en Basècles bedient zij zowel de Belgische en Franse markt als de markten buiten Europa.

Pillaert en Triferto hebben samen een sterke positie als internationale meststoffengroothandel. Door de kennis en kunde van beide organisaties te combineren kan er nog beter ingespeeld worden op toekomstige vraagstukken voor bodem- en plantenvoeding. Voor klanten wordt de meerwaarde van specialistische kennis en blend specifieke oplossingen geborgd voor betere toekomstperspectieven.

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen en produceert op maat gemaakte kunstmest, verhandelt bulk kunstmest en deelt markt- en agronomische kennis met haar partners.

Pillaert Meststoffen is een van de leidende groothandels in minerale meststoffen en aanverwante producten in België en omliggende streken. Zij hecht veel belang aan efficiënte en optimale logistiek. Pillaert beschikt over een centraal gelegen distributiecentrum in Zwijnaarde met 9.000m² opslagruimte en ruim voldoende laadcapaciteit.

Beide bedrijven kennen een platte organisatiestructuur en werken vanuit de kernwaarden bewust, betrokken en betrouwbaar. Vanuit beide organisaties kunnen klanten en leveranciers contact houden met de voor hen vertrouwde medewerkers van beide bedrijven.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken