Startpagina Actueel

BelOrta pakt uit met eigentijdse verpakkingen voor tomatenspecialties

BelOrta steekt negen van haar specialty tomaten in een nieuw jasje. De nieuwe verpakkingen werken vanuit een geünificeerd, sterk herkenbaar premium concept met strakke kleuren en eigentijdse tekeningen.

Leestijd : 1 min

BelOrta heeft ruim 50 tomatensoorten in haar assortiment, waaronder heel wat specialties. Heel wat van die specialty tomaten zijn beschikbaar in hun eigen verpakking. Deze verpakkingen goten we in een splinternieuw en overkoepelend concept. Het resultaat is een nieuwe lijn met een eenvormig, sterk herkenbaar concept met strakke kleuren en eigentijdse tekeningen. De tomaten die een nieuwe look kregen aangemeten zijn: Sweet Lily, Papritom, Deliziano, Ministar, Sweet Bel, Cherrystar, Ruby Red, BelOCoeur (Coeur de Boeuf) & Scarlet Red.

“Doordat een heel aantal BelOrta-telers tomaten onder belichting teelt, kunnen we de markt jaarrond voorzien van de meeste referenties. Daarnaast merken we op dat een uitstekende smaak duidelijk gewaardeerd wordt door de consument. BelOrta kiest dan ook resoluut voor rassen die hierin uitblinken.”

BelOrta

Lees ook in Actueel

Aalst blaast hopteelt nieuw leven in

Akkerbouw Op de site Walstroom in Aalst zijn donderdag 1 december 20 plantjes Groene Bel aangeplant, een hopsoort uit de streek. Met deze actie hoopt de stad om het brouwen van bier nieuw leven in te blazen.
Meer artikelen bekijken