Startpagina Nieuws van maatschappijen

Gallagher introduceert instapmodel weegschaal

Gallagher introduceert een instapmodel dierenweegschaal, de Gallagher WO. Zij stellen dat het wegen van dieren onmisbaar is geworden bij het efficiënt managen van het boerenbedrijf.

Leestijd : 1 min

Wegen van dieren helpt niet alleen om hun gezondheid te monitoren, de prestaties kunnen opgevolgd worden en verder kunnen hierop zakelijke beslissingen genomen worden.

Op het oog is het niet altijd zichtbaar of een dier in gewicht aankomt of gewicht verliest. Als je dit wél op tijd weet, dan kun je het dier behandelen of bijvoorbeeld het rantsoen aanpassen. Door de dieren regelmatig te wegen vallen onregelmatigheden op en kan de veehouder de dieren gezond houden.

Speciaal voor de veehouder die wil beginnen met het monitoren van het gewicht van dieren introduceert Gallagher hét instapmodel weegschaal: de Gallagher W0. Met een makkelijk te gebruiken interface en stevige buitenkant is deze weegschaal plug-and-play en klaar voor de boerderij. De weegschaal kan gebruikt worden met de nieuwste software van Gallagher, de Animal Performance App. Zo kan de veehouder via de telefoon op afstand en op elk moment de gewichten in de gaten houden.

De W0 geeft informatie over het individuele gewicht, maar laat in de Animal Performance App ook in één oogopslag met cijfers of een grafiek zien of het dier meekomt in de gemiddelde gewichtstoename van de groep. De W0 heeft een langdurige, oplaadbare stroomvoorziening en een groot gemakkelijk af te lezen scherm. Deze weegschaal is geschikt voor tijdelijke of permanente installatie.

Gallagher - TD

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken