Packo Agri importeert Einböck

Packo Agri verdeelt machines van het Oostenrijkse Einböck op onze markt.
Packo Agri verdeelt machines van het Oostenrijkse Einböck op onze markt. - Foto: Einböck.

De Oostenrijkse fabrikant van grondbewerkingsmachines is vooral gespecialiseerd op het gebied van mechanische onkruidbestrijding.

Familiebedrijf

Einböck is een bedrijf opgericht in 1934 als smederij. Het is een familiebedrijf waar nu de vierde generatie actief is. De activiteiten zijn begonnen tussen de 2 oorlogen door de constructie van cultivatoren en het was aan het einde van de jaren 70 dat de eerste schoffelmachine het levenslicht zag.

Wiedeggen

In 1984 werd de eerste Aerostar-wiedeg op de markt gebracht. Het is een echte hoeksteen in het gamma van Einböck.

Halverwege de jaren 90 werd grasonderhoud steeds belangrijker en nam de vraag naar doorzaai toe, de pneumatische zaaimachines worden daarom op de wiedeggen gemonteerd, en vormen het gamma Pneumaticstar.

2012, is zonder twijfel het technologische keerpunt voor Einböck, aangezien het eerste Row-Guard camerageleidingssysteem de ontwerpbureaus van de fabrikant verlaat.

Tegenwoordig is het aanbod breed, heel breed, Aerostar-wiedeggen zijn leverbaar tot 24m, roterende wiedeggen en roterende wieders tot respectievelijk 18 en 12m.

Het assortiment schoffelmachines zal zich richten op de markt voor rijgewassen, zoals maïs, bieten, cichorei, granen… en niet te vergeten groenten.

Packo - TD

Meest recent

Meest recent