Startpagina Actueel

Bart Nemegheer (De Aardappelhoeve): ‘Interpom: dé beurs om klanten te ontmoeten en gezellig samen te zijn’

Duurzaam en doelbewust verder groeien en inspelen op alle aangeboden kansen: De Aardappelhoeve in Tielt is gespecialiseerd in het telen, bewaren, wassen en verpakken van tafelaardappelen. “Daarbovenop willen we een trendsetter zijn van nieuwe (bio)rassen”, zegt zaakvoerder Bart Nemegheer. Door een daling van de consumptie van aardappelen verbreedt De Aardappelhoeve het gamma nu verder. Bataat zit al langer in het assortiment, daar zijn nu uien en sjalotten bij gekomen.

Stichter Bart Nemegheer, die met zijn vrouw Anja Provyn en een 35-tal medewerkers De Aardappelhoeve in het West-Vlaamse Tielt runt, noemt zichzelf nog meer ‘een gedreven en enthousiaste boer’ dan ‘commercieel ingestelde ondernemer’.

Voor de varkens- en pluimveetak is het onduidelijk wat de toekomst brengt. “We hopen, eenmaal het officieel richtsnoer PAS bekend is, dat we onze vergunning kunnen verlengen. Het staat wel vast dat de verdere uitbouw van De Aardappelhoeve en het Biohof de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Wolf die rondzwierf in woonwijken doodgereden

Veeteelt Na een zwerftocht van 4 dagen vanuit Hoogstraten naar Sint-Job-in-'t-Goor en Zoersel is de rondtrekkende wolf, die vaak op sociale media verscheen, vrijdagmiddag 10 mei doodgereden in Zoersel. Dat meldt de vzw Welkom Wolf.
Meer artikelen bekijken