Startpagina Akkerbouw

Vives-studenten maken gezonde pauzegroentjes

Zes studenten agro-en biotechnologie aan Hogeschool Vives in Roeselare bieden voorgesneden, lokale groenten aan voor de leerlingen van het MPI Sterrebos uit Roeselare.

Dries Dhont, Emma Verstraete, Justine Timmerman, Lowie Louwagie, Fien Goeminne en Manon Debaets gaan drukke tijden tegemoet. Zij richtten Pauzegroentjes op, een onderneming die groenten kant en klaar verwerkt om aan te bieden in scholen als gezonde snack.

Justine: “We zijn vertrokken vanuit het idee om een gezonde snack aan te bieden aan kinderen. Een belangrijk item voor ons was om ook iets met onze landbouw te doen. Zo kwamen we op het idee om groenten lokaal aan te kopen, ze te versnijden...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Akkerbouw

Meer artikelen bekijken