Startpagina Partner content

Kom alles te weten over duurzame aardappelopslag met ethyleen tijdens informatiebijeenkomsten Restrain

Partner content - Breda, Nederland, 21 februari 2022 - Ethyleenkiemremontwikkelaar Restrain organiseert donderdag 10 en 17 maart twee informatiebijeenkomsten in België onder de noemer Uur in de Schuur. De bijeenkomsten vinden plaats in Boutersem en Pittem. Aardappeltelers die meer te weten willen komen over aardappelbewaring met ethyleen kunnen zich gratis aanmelden via de website van Restrain.

Leestijd : 1 min

Tijdens de informatiebijeenkomsten besteedt Restrain dit keer speciale aandacht aan kostenbesparing tijdens aardappelbewaring. Bijvoorbeeld door minder energie te gebruiken, milieuvriendelijk te bewaren en kiemremkosten laag te houden. Daarnaast komen aanwezigen alles te weten over de effecten van ethyleen, de technische werking van Restrain en efficiënt opslagbeheer.

 

Praktische informatie:

Uur in de Schuur 1

Donderdag 10 Maart 2022

Tijd: 14.00 – 15.00

Locatie: Familie Dehertogh
Broekstraat 24, 3370 Boutersem

 

Uur in de Schuur 2

Donderdag 17 Maart 2022

Tijd: 14.00 – 15.00

Locatie: Vervaeke/Stockage Spriet,
Vijfstraat 17, 8740 Pittem

 

Inschrijven is gratis en kan via de Restrain-website.

 

Over Restrain

Restrain is producent van ethyleengenerators die ethanol in situ omzetten in ethyleengas. De generators meten met sensoren continu de condities in bewaarplaatsen. Vandaag de dag wordt de Restrain-methode gebruikt als kiemremmer voor meer dan anderhalf miljoen ton aardappelen, in meer dan 40 landen wereldwijd.

www.restrain.io

 

Door onze partner RESTRAIN

Meest gelezen