Startpagina Partner content

Naast persoonlijke ook digitale begeleiding bij de teelt van maïs!

Partner content - Met behulp van de nieuwste technieken en communicatiemiddelen is het mogelijk om naast persoonlijk advies, ook via de digitale weg voor teeltbegeleiding te zorgen. Al langere tijd kan er met taakkaarten van percelen gewerkt worden om bijvoorbeeld de bemesting te verbeteren of wordt de opbrengst gemeten. De uitdaging is al deze informatie te verzamelen en op een zodanige manier te verwerken dat dit, samen met de keuze voor de beste maïsrassen leidt tot het hoogste saldo uit maïs!

Leestijd : 3 min

Met myKWS 24/7 uw eigen digitale adviseur bij de hand

Veel telers maken al jaren dankbaar gebruik van de adviezen geleverd door KWS, op het vlak van de teelt en het gebruik van suikerbieten, maïs, Snelle Lente Rogge en Feedbeet. Om onze adviezen aan u verder te optimaliseren heeft KWS Benelux vorig jaar de myKWS app geïntroduceerd, een digitale adviseur die maïstelers 24/7 kunnen raadplegen om het beste uit hun bedrijf te halen. Met myKWS , beschikbaar op de desktop en dus ook via de app, hebben telers overal toegang tot praktische informatie en satelliet-gebaseerde tools die hun werkzaamheden ondersteunen. Haal het maximale uit de maïsrassen, registreer percelen voor de Vitaliteitscontrole, markeer relevante locaties in de Veldverkenner, voeg notities toe, ontvang notificaties en bekijk gedetailleerde weerberichten. Activeer uw percelen voor de KWS Maïszaadservice en ontvang een vergoeding bij noodzakelijke herzaai.

De desktop- en app-versies zijn volledig gesynchroniseerd. De desktop-versie biedt nog veel aanvullende informatie, bijvoorbeeld over droogkostencalculatie, zaaidichtheid en zaaihoeveelheid.

Zeer populair in myKWS! Schadebeeldherkenner

 

 

Edition numérique des abonnés

Als zeer bruikbare nieuwe tool is ‘Schadebeeldherkenner’ in myKWS in het afgelopen seizoen geïntroduceerd en al zeer populair. De schadebeeldherkenner geeft een uitgebreid overzicht van de belangrijkste schadebeelden in maïs. Na het selecteren van een ontwikkelingsfase krijgt u een overzicht van de schade die in deze groeifase kan optreden. De tool toont een beschrijving, schadedrempels en geeft vervolgens landbouwkundige maatregelen aan om de ziekte of schade tegen te gaan. Kijk direct op de tool www.kws.com/nl/nl/advies/mykws/schadebeeldherkenner en overtuig uzelf van de meerwaarde!

Adviesdienst myKWS geheel gratis

myKWS is de digitale adviesdienst die 24/7 kunt geraadpleegd kan worden. Op deze manier is het mogelijk om het genetisch potentieel van KWS rassen optimaal te benutten.

myKWS is als app-versie gratis te downloaden op een smartphone en Ipad, waardoor het niet noodzakelijk is om in een buurt van een internetverbinding te zijn. Zodra dit wel het geval is, worden alle aanpassingen of notities die in het veld gemaakt zijn, automatisch gesynchroniseerd myKWS op uw computer. Ook als uw eigen KWS adviseur niet ter plaatse kan zijn, begeleidt myKWS u in het seizoen met deskundige informatie en aanbevelingen.

Ga naar de Google Play store om de myKWS voor gebruik op uw smartphone te downloaden. Ook kunt u de app via www.kws.com/nl/nl/mykwsapp downloaden. Wanneer u dit gedaan heeft, kunt u uzelf aanmelden door in te loggen. Dit is een eenvoudige en eenmalige activiteit.

KWS werkt met enthousiasme continu aan verbetering en aan uitbreiding van het aantal tools voor gebruik op myKWS. Als u myKWS gebruikt, zult u bij introductie van een nieuwe toevoeging via een push notificatie als eerste daarvan op de hoogte gebracht worden en hiervan gebruik kunnen maken.

Wilt u meer informatie over myKWS? Neem dan contact op met uw regionale adviseur. De contactgegevens zijn te vinden op www.kws.com/nl/nl/producten/mais/adviseurs-mais. Bekijk tevens de informatieve video.

 

 

Door onze partner KWS

Meest gelezen