Startpagina Paarden

Provinciale LRV-kampioenen Oost-Vlaanderen

In de hoogste reeks jumping won Amber Goethals uit Bassevelde met Isaura van de Meerputhoeve (Skippy II). En er werd gefeest in Bassevelde. In Midden was de titel voor Steven Verwaeren (LRV-Appels) met Lavendel van ’t Zand en in Licht ging de titel naar Dries Van Meervenne (LRV-Sint-Niklaas) met F-La Vie van de Elshoeve (C-Igmar).

Leestijd : 1 min

In de hoogste klasse van dressuur bevestigde Katrijn Verlinden (LRV-Lotenhulle) met Evaristo-Biolley (Rosario). In Zwaar 2 was de overwinning voor Charlotte De Roeck (LRV-Moerbeke-Waas) met Reine d’Or (Romanov Blue) en in Zwaar 1 was Annelies Coppieters (LRV-Lochristi) de beste met Ciska (Ahoy). LRV-Waasmunster mag als winnaar in de groepsdressuur naar het nationaal tornooi op zondag 1 oktober in Vissenaken-Glabbeek.

Lees ook in Paarden

Paarden op de weide: veel lof maar sterk onderschat

Paarden Voor elke paardenhouder is het je van het als het weideseizoen aanbreekt. Trouwens, wie ziet niet graag grazende paarden in alle vrijheid evolueren op de weide? Er is nochtans een keerzijde aan de medaille: in veel gevallen – gebrek aan weiland indachtig – krijgt het gras de genadeslag alvorens de groei echt van start gaat!
Meer artikelen bekijken