Startpagina Paarden

Provinciale LRV-kampioenen Oost-Vlaanderen

In de hoogste reeks jumping won Amber Goethals uit Bassevelde met Isaura van de Meerputhoeve (Skippy II). En er werd gefeest in Bassevelde. In Midden was de titel voor Steven Verwaeren (LRV-Appels) met Lavendel van ’t Zand en in Licht ging de titel naar Dries Van Meervenne (LRV-Sint-Niklaas) met F-La Vie van de Elshoeve (C-Igmar).

Leestijd : 1 min

In de hoogste klasse van dressuur bevestigde Katrijn Verlinden (LRV-Lotenhulle) met Evaristo-Biolley (Rosario). In Zwaar 2 was de overwinning voor Charlotte De Roeck (LRV-Moerbeke-Waas) met Reine d’Or (Romanov Blue) en in Zwaar 1 was Annelies Coppieters (LRV-Lochristi) de beste met Ciska (Ahoy). LRV-Waasmunster mag als winnaar in de groepsdressuur naar het nationaal tornooi op zondag 1 oktober in Vissenaken-Glabbeek.

Lees ook in Paarden

Bezoek aan het Museum van het Belgisch Trekpaard

Paarden Naar aanleiding van de Erfgoeddag op zondag 23 april was het opendeurdag in het Museum voor het Belgisch Trekpaard te Vollezele. Na een warm welkom werd het verhaal van het ontstaan van ons beste koudbloedras op boeiende wijze door de enthousiaste gids Werner verteld.
Meer artikelen bekijken