Startpagina Varkens

Pig Rentability Day-partners steunen ‘#Boerensjaal’

Kom naar de Pig Rentability Day (PRD) en ontvang gratis een rode #boerensjaal!

Leestijd : 1 min

De voorbije maanden ontstond ‘#Boerensjaal’, een actiegroep van neutrale boeren en sympathisanten. Zij zetten de onvermoeibare inzet en vooruitstrevendheid van de primaire sector in de schijnwerpers. Ze vragen meer respect voor de producenten van ons gezond en veilig voedsel, die zorgen voor een boeiend en bloeiend landschap en omgeving.

Jouw solidariteit met hun visie kun je tonen door een eenvoudige rode #boerensjaal goed zichtbaar op te hangen!

De Pig Rentability Day (PRD) is een gezamenlijk initiatief van 14 bedrijven, actief in de toelevering van de varkenshouderij. Voor deze vierde editie zijn dit Denkavit, DLV, ForFarmers, AgroLogic, Cid Lines, Hypor, Ceva, Merko, Debra Group, Duynie Feed, Elindus, VSI, ING en ook jouw krant Landbouwleven.

De organisatoren van de vierde Pig Rentability Day – op 14 oktober in Waregem – steunen alvast dit initiatief. Alle varkenshouders op de PRD krijgen dan ook gratis een rood sjaaltje.

pig-big web

Vergeet je zeker niet in te schrijven op www.pigrd.be!

AV

Lees ook in Varkens

Mobiele buitenstal verhoogt dierenwelzijn bij biologische varkens

Varkens Mobiele buitenstallen zien we in Vlaanderen doorgaans vooral voor vlees- of legkippen. Dankzij een nieuw stalsysteem kunnen nu ook zeugen met hun biggen buiten op de weide rondlopen. De biologische varkenshouderij De Vleterbeek uit Poperinge is volgens BioForum de eerste met zo’n mobiele buitenstal.
Meer artikelen bekijken