Startpagina Nieuws van maatschappijen

Coöperatie Hoogstraten en de REO Veiling beëindigen fusiegesprekken

Coöperatie Hoogstraten en de REO Veiling beëindigen fusiegesprekken dinsdag 18 oktober 2022. De respectievelijke bestuursorganen van REO Veiling en Coöperatie Hoogstraten hebben gezamenlijk besloten hun fusiegesprekken stop te zetten.

Leestijd : 1 min

In februari van dit jaar tekenden beide partijen een intentieverklaring om een mogelijke fusie te verkennen. De verdieping na deze intentieverklaring heeft te grote verschillen aangetoond in de operationele context en de organisatorische uitdagingen.

De verworven inzichten noodzaken de partijen om op korte termijn andere prioriteiten te stellen in de verdere ontwikkeling van hun coöperatie. Coöperatie Hoogstraten en REO Veiling willen expliciet benadrukken dat de fusiegesprekken in een zeer constructieve sfeer zijn verlopen met een groot wederzijds respect. Dat creëerde een stevige vertrouwensbasis om ook in de toekomst actief te kijken naar domeinen waar ze elkaar kunnen versterken. De 2 organisaties zullen daarnaast vanzelfsprekend daadkrachtig blijven samenwerken in sectoroverleg.

Coöperatie Hoogstraten

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken