Startpagina Bedrijfsnieuws

ForFarmers introduceert nieuw assortiment melkveevoeders

ForFarmers introduceert een nieuw assortiment melkveevoeders, genaamd Feed2Milk.

Leestijd : 1 min

Het nieuwe voederassortiment is naast sturing op hoge gehalten nog sterker gericht op verbetering van de voerefficiëntie en op meer melk uit eigen ruwvoer. Verder biedt het meer en betere sturingsmogelijkheden om het basisrantsoen te corrigeren.

De correctievoeders zijn vernieuwd in samenstelling met meer variatie in energie en eiwit, zodat deze nog beter aansluiten bij de verschillende ruwvoerkwaliteiten.

Alle voeders uit het nieuwe assortiment zijn ook geschikt voor bedrijven met een melkrobot. Daarbij zijn 2 voeders met extra eisen op smakelijkheid toegevoegd: RoboLac en RoboLac Gluco. Deze voeders stimuleren het loopgedrag op de melkrobot. Dit vermindert het aantal ophaalkoeien en zorgt dus voor meer arbeidsgemak.

De aandacht van ForFarmers voor kwaliteit, duurzaamheid, teamwork en kostenefficiëntie zorgt ervoor dat de productie-eenheid in Izegem uitbreidt en aangepast wordt aan de huidige en toekomstige noden. Door deze uitbreiding van de opslagcapaciteit, in combinatie met de optimalisatie van het machinepark, wordt de productie van rundvee- en varkensvoeders op 1 site in Izegem gerealiseerd.

TD

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken