Startpagina Bedrijfsnieuws

SVgroup voegt Evrard SA / Sprimat SRL toe aan haar dealernetwerk

Sinds 1 januari 2023 vertegenwoordigt Evrard SA / Sprimat SRL de merken Schuitemaken en Veenhuis in haar gebied. De SVgroup breidt met deze stap haar dealernetwerk in België verder uit.

Leestijd : 2 min

De onderneming Evrard SA / Sprimat SRL gaat vanaf januari 2023 voor de merken Schuitemaker en Veenhuis de service en aftersales activiteiten behartigen en neemt daarbij de rol in dat gebied over van Schmetz SA, die in goed overleg een stap terug doet.

Walter Veenhuis is verheugd met de stap: “SVgroup en Evrard SA / Sprimat SRL onderstrepen met deze nieuwe samenwerking, de gezamenlijke focus op het bieden van kwaliteitsoplossingen voor de Belgische agrarische eindgebruiker met Schuitemaker en Veenhuis.”

Breed productportfolio

Ook Jean-Luc Evrard van Evrard SA / Sprimat SRL is enthousiast. “De premium merken Schuitemaker en Veenhuis versterken onze marktstrategie om een breed productportfolio te bieden, met onderscheidend vermogen op het gebied van kwaliteit, techniek, innovatie en betrouwbaarheid.”

Jarenlang was Schmetz een succesvolle relatie van Schuitemaker in België, met het oog op de toekomst en bedrijfsontwikkeling is in overleg besloten het dealerschap over te dragen aan Evrard. Eigenaar Raymond Schmetz blijft nog wel betrokken voor advies bij de verkoop van het Schuitemaker en Veenhuis segment.

4 vestigingen in Luik en Luxemburg

Evrard SA / Sprimat SRL vertegenwoordigt naast Schuitemaker en Veenhuis onder andere ook de merken; John Deere, Kramer, Krampe en Kuhn. De dealer is met 4 vestigingen actief in de Belgische provincies Luik en Luxemburg.

SVgroup ontwikkelt, ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 2019 haar producten zoals drijfmesttanks, opraap- en silagewagens onder de merken Schuitemaker en Veenhuis; 2 premium merken met een rijke historie en internationale verkooppunten en distributie. Per januari 2023 is hier Jan Veenhuis, specialist in kipwagens en haakarmsystemen aan toegevoegd. De SVgroup levert producten en diensten aan bedrijven en instellingen in de agrarische sector en gladheidbestrijding.

TD

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken