Startpagina Voor ons gezin

Varkensoester met venkelpuree en geroosterde wortelen

Een mager en mals stukje vlees met venkelpuree, geroosterde wortelen en zelfgemaakte kruidenolie, dat is genot op je bord. Je hebt zo’n 35 minuutjes nodig om het te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

4 varkensoesters

1 bussel wortel

2 venkels

4 el plattekaas (magere)

0,50 kl venkelzaad

olijfolie

0,50 kl gedroogde tijm

0,50 kl korianderzaad

0,50 kl komijnzaad...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Broodje Breydelspek met koolsla, kaas en een pittig sausje

Voor ons gezin Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken