Startpagina Bedrijfsnieuws

Homburg Belgium vestigt zich in Heist-op-den-Berg

Sinds 2019 is Homburg Belgium actief in Vlaanderen en Wallonië als importeur van onder andere de merken Väderstad en Bogballe. Formeel is het bedrijf sinds augustus 2023 gevestigd in Heist-op-den-Berg.

Leestijd : 1 min

Homburg Belgium heeft nu in Heist-op-den-Berg een verkooplocatie, showroom, werkplaats en magazijn aan de Liersesteenweg. Naast een vestiging wordt binnen afzienbare tijd een tweede productmanager verwacht, waarmee Homburg Belgium vooral op de baan in België zichtbaar is.

Strategische keuze

Homburg Belgium is een dochteronderneming van Homburg Holland. Terwjil de Nederlandse tak al ruim 60 jaar actief is, is men in Belgie nu 4 jaar actief op de markt. Het is begonnen met de vertegenwoordiging van Väderstad-grondbewerkings- en zaaimachines, van Homburg Draincleaners, Ag Leader Technologie en Bogballe-kunstmest- en zoutstrooiers.

De laatste jaren zijn daar ook de Garford- schoffelmachines, Stanhay-precisiezaaimachines en Novaxi-wiedeggen bij gekomen. De verkoop van machines en onderdelen gebeurt via een breed dealernetwerk in Vlaanderen en Wallonië.

Centrale ligging

Joren Vermeiren, productmanager: “Door het uitbreiden van de merken waren wij op zoek naar een strategische vestigingsplaats. In Heist-op-den-Berg vonden we deze locatie. De centrale ligging, uitbreidingsmogelijkheden en veelzijdigheid van het pand gaven de doorslag.”

Homburg Belgium

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken