Startpagina Bedrijfsnieuws

De nieuwe Claas-configurator is beschikbaar

Duidelijk en overzichtelijk, intuïtief en gepersonaliseerd: dat is de nieuwe configurator die Claas ontwikkelde en die nu ook beschikbaar is voor alle Belgische klanten.

Leestijd : 1 min

De configurator is afgestemd op de behoeften en verwachtingen van klanten, dankzij de uitgebreide feedback die bij de ontwikkeling werd verzameld. De configurator wordt al jaren gebruikt door meer dan 4.000 Claas- dealers en fabrieksvertegenwoordigers in zo'n 130 landen.

Deze gebruiksvriendelijke configurator genereert de juiste Claas-machine voor de klant op basis van talloze combinaties. De productgroep kan vrij worden geconfigureerd, er kan worden gekozen voor een vooraf vastgelegde oplossing of een machine kan worden uitgebreid om te voldoen aan individuele eisen. De technische voorwaarden zijn ook gecreëerd om marketinginhoud weer te geven op serie- of optieniveau, de zoekfunctie werd verbeterd.

De nieuwe configurator is beschikbaar op mobiele schermen en is overal toegankelijk. Zodra de machine is geconfigureerd, kan deze, desgewenst, worden geregistreerd in het Claas-connect digitaal portaal en later worden bewerkt via een link of QR-code. In Claas-connect is het mogelijk om op elk gewenst moment de ingestelde configuratie te bekijken en aan te passen en om een offerte aan te vragen bij de verkoopspartner. Ook zonder Claas-connect kan je de configurator gebruiken om de juiste dealer te vinden of kan je contact opnemen met de geïntegreerde ondersteuningsdienst.

De configurator is beschikbaar voor de Belgische markt via ag-tec.be, belgium.claas.com of configurator.claas.com.

Ag-Tec

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken