Startpagina Bedrijfsnieuws

TVH wordt officieel Carraro-reparatiecentrum

TVH, een wereldwijde onderdelenspecialist, wordt het erkende Carraro-reparatiecentrum voor de Belux-regio.

Leestijd : 2 min

Dit strategische partnerschap met Carraro, een vermaarde onderdelenleverancier voor landbouw-, grondverzet- en material handling-machines, biedt aan TVH de kans om zijn reparatie- en revisiedienstverlening uit te breiden en om klanten in België en Luxemburg te bedienen.

Klanten binnen de Belux-regio kunnen voortaan genieten van TVH's gespecialiseerde reparatiediensten voor Carraro-onderdelen, zoals aandrijf- en stuurassen, automatische transmissies en versnellingsbakken, allemaal volgens Carraro's kwaliteitsnormen.

Een logistiek voordeel

De samenwerking tussen TVH en Carraro heeft een lange geschiedenis, en de beslissing om het reparatiecentrum te vestigen in het Waregemse hoofdkwartier van TVH is dan ook een logische volgende stap.

Stefano Image, Director of After Sales & Spare Parts Carraro, merkt op: “De technische mogelijkheden en specialisaties bij TVH sluiten naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie. Door TVH's centrale ligging in Europa biedt de Waregemse hoofdzetel een ideaal logistiek voordeel. Bovendien richt TVH zich steeds meer op de landbouwsector, wat een troef is voor de stijgende vraag naar onze producten.”

Een circulair voordeel

Carraro erkent ook het belang van de transitie naar een circulaire economie en ziet in dat verband het reparatiecentrum als een toekomstgerichte oplossing. Stefano Image legt uit: “In tijden van vervuiling en klimaatverandering is het een logische stap om de circulaire economie te omarmen. Het reparatiecentrum sluit aan op de wijzigende eisen die aan nieuwe producten worden gesteld.”

Klanten krijgen ook de mogelijkheid om hun versleten maar repareerbare Carraro-onderdelen aan TVH te verkopen, wat bijdraagt aan de circulaire economie en aan een verkleining van de afvalberg. Vanessa Moerman, Category Manager bij TVH, geeft uitleg: “We herstellen deze onderdelen volgens Carraro's normen en brengen ze als gereviseerde onderdelen weer op de markt via onze webshop, waarmee we actief bijdragen aan duurzaam ondernemen en verantwoord verbruiken.”

TVH

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken