Startpagina Bedrijfsnieuws

Heustractors importeert TAFE

P. de Heus & Zonen Greup BV (Heustractors) kondigt aan dat het importeur is geworden voor het Indiase tractormerk TAFE in de Benelux.

Leestijd : 1 min

Volgens Heustractors is TAFE wereldwijd gerangschikt als de derde grootste tractorproducent, met een productie van meer dan 200.000 tractoren per jaar. Nu zet TAFE zijn zinnen op de Europese markt, met specifieke focus op tractoren tot 100 pk.

De eerste modellen van TAFE, geïntroduceerd door Heustractors, omvatten een compacte tractor van 26 pk en een krachtige 75 pk-tractor. Later dit jaar staat de lancering van een elektrische tractor gepland, waarvan het prototype reeds te bewonderen was op Agritechnica in Hannover. Deze innovatieve stap markeert de inzet van TAFE voor duurzame landbouwpraktijken.

Heustractors heeft als ambitie om een exclusief dealernetwerk op te zetten in de Benelux. De strategische samenwerking met TAFE versterkt de positie van Heustractors als toonaangevende importeur van landbouw- en bouwmachines. Zij importeren al Lovol-tractoren, Eurotrac-wielladers, Boxer-werktuigen, en diverse andere landbouwmerken.

Meer info via: www.tafe.com of www.heustractors.com.

P. de Heus & Zonen

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken